Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

de Veiling3

9603 Hoogezand
€ 103.270,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe serie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk de Vosholen gelegen bouwkavels voor vrijstaande woningen. De kavels kijken aan de voorkant uit over de centrale waterpartij. De kavels die door de hoek heen lopen kijken uit over het water en de landerijen tegenover de Vosholen. Kortom een...
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe serie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk de Vosholen gelegen bouwkavels voor vrijstaande woningen. De kavels kijken aan de voorkant uit over de centrale waterpartij. De kavels die door de hoek heen lopen kijken uit over het water en de landerijen tegenover de Vosholen. Kortom een prachtige woonplek.

Wilt u meer weten over de bouwmogelijkheden op deze kavels neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak wij helpen u graag op pad.

De kavels variëren in formaat tussen de 449 en 750 m² en in prijs tussen de 103.270 en de 171.350 uiteraard afhankelijk van de grote.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 103.270,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 449 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.