Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie

De Veiling, Kavelnummer 1

9603 Hoogezand
Koopsom € 120.780,- v.o.n. Onder optie

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Kavels aan De Veiling
Een eigen huis bouwen, dat lijkt niet voor iedereen weggelegd en dat klopt. Deze kavels zijn voor mensen met een eigen wil en eigen stijl, mensen die op zoek zijn naar een plek waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Laat uw fantasie maar de vrije loop en woon over een jaar
...
Lees meer

Foto's

1 2

Omschrijving

Kavels aan De Veiling
Een eigen huis bouwen, dat lijkt niet voor iedereen weggelegd en dat klopt. Deze kavels zijn voor mensen met een eigen wil en eigen stijl, mensen die op zoek zijn naar een plek waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Laat uw fantasie maar de vrije loop en woon over een jaar in een woning waar alles is zoals u het wilt.

Baas over je eigen kavel aan De Veiling
Een eigen woning bouwen is niet duurder dan een projectwoning en is helemaal naar uw eigen wensen aan te passen. Bij een eigen woning weet u zeker dat de woning precies gebouwd wordt zoals u dat voor ogen heeft! U kunt ervoor kiezen om de hele woning samen met een architect te ontwerpen maar het is ook mogelijk één van de vele basistypen aan uw wensen aan te laten passen bij een catalogusbouwer.

Maak een keuze uit één van de beschikbare kavels
U kunt een keuze maken uit verschillende kavels waarvan de oppervlaktes variëren tussen 549 m² en 720 m² met prijzen vanaf € 115.750,-- v.o.n.

Brummelhuis
Speciaal voor de kavels aan De Veiling heeft Brummelhuis 14 verschillende vrijstaande villa's ontwikkeld. Voor u heeft een villa van Brummelhuis het voordeel dat u, samen met de architect van Brummelhuis, uw villa helemaal naar eigen wens in kan delen. U kunt uw villa in een groter formaat laten bouwen of een serre of een extra slaapkamer op de begane grond. Kijk hier voor de brochure.

Bouwrijp
De kavels aan De Veiling zijn al bouwrijp gemaakt. Dit houdt in dat:
- de riolering is aangebracht
- de kavels goed bereikbaar zijn
- de leidingen voor stroom, gas en water gelegd zijn.

Kenmerken

Overdracht Status Onder optie Koopsom € 120.780,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 671 m² Kadastrale gegevens Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.