Mijn favorieten

Aankoop

Als NVM-kantoor maken wij deel uit van het landelijk werkend NVM-uitwisselingssysteem. Dagelijks beschikken wij over de nieuw op de markt aangeboden en in prijsverlaagde objecten van de NVM-makelaars. Door middel van een koop- of zoekopdracht kunt u voordat de woningen in de media gepubliceerd worden beschikken over de actuele, uw passende informatie van nieuwe of in prijsverlaagde op de markt aangeboden woningen of appartementen.

Bij een koopopdracht krijgt u van ons een onafhankelijk advies van het object. In dit advies worden de volgende aspecten belicht: reële prijs ten opzichte van de vraagprijs, bouwkundige staat, courantheid, ligging, erfdienstbaarheden, geschiktheid etc. Afhankelijk van het advies kunnen wij vervolgens tot onderhandeling overgaan. Na aankoop toetsen wij de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst op juistheid en op de door ons voor u gemaakte afspraken.

Op de dag van de overdracht inspecteren wij met u de woning c.q. het appartement of deze wordt geleverd in de staat waarin u het object heeft gekocht en controleren wij de door de notaris opgestelde stukken. Heeft u belangstelling voor een koop- danwel zoekopdracht of heeft u vragen over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact op met ons kantoor!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring