Mijn favorieten

Over Bosma en Schuur Makelaardij

Bosma & Schuur Makelaardij: brede kennis en lokale binding

Uw huis goed verkopen? Een andere woning slim aankopen? Lokale marktkennis en ervaring zijn daarvoor onmisbaar. Bosma en Schuur Makelaardij heeft dit alles volop in huis. Als makelaarskantoor zijn we al tientallen jaren actief in de woningmarkt in Hoogezand-Sappemeer en omstreken. We kennen de woningen, weten wie er woont en heeft gewoond. En minstens zo belangrijk: we weten wie er uitkijken naar een andere woning.

Het is logisch dat een makelaar met lokale binding de kans op succesvolle verkoop of aankoop kan vergroten. Als Bosma & Schuur Makelaardij combineren we een brede dienstverlening met een laagdrempelige manier van werken. De doe-maar-gewoon mentaliteit is ons op het lijf geschreven.

Bosma & Schuur Makelaardij heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Traditionele makelaarsdiensten zoals aankoop, verkoop, huurbemiddeling en taxatie hebben we verder verbeterd en uitgebouwd. Nieuwe diensten zijn aan het servicepakket toegevoegd: verkoop van vrije bouwkavels, nieuwbouwwoningen en voormalige corporatiewoningen.

Juist als het wat ingewikkelder wordt, zijn wij als Bosma & Schuur Makelaardij op ons best!
Kantoor Vestiging Bosma en Schuur

Bosma en Schuur

SAPPEMEER

Dr. Aletta Jacobsstraat 12
9611 EB Sappemeer
KvK nummer: 62037003
BTW nummer: NL854609489B01